Huawei P50 Pro

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei P50 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

camera, vormgeving, prestaties, scherm, afwerking

prijs, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei P50 Pro een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (39)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Huawei P50 Pro review: alle plus- en minpunten op een rij

 

Benieuwd naar onze Huawei P50 Pro review? In dit stuk behandelen we alle plus- en minpunten van deze nieuwe gigant van Huawei.

De Huawei P50 Pro is geen toestel voor de grote massa. De smartphone heeft in de basis genoeg te bieden, maar ook veel beperkingen. De matige software-ervaring is daarbij nog steeds het meest opvallend. Terwijl het bedrijf inmiddels al tijden bezig is...

Mar 2022