Huawei P50

alaTest heeft 31 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei P50. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De camera is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, scherm, vormgeving, batterij, camera

prijs, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei P50 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 31 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Huawei P50 Pocket review: elegantie komt met te hoge prijs

 

In onze Huawei P50 Pocket review sommen we verschillende dingen op die ons opvallen aan deze vouwbare smartphone die jij echt moet weten!

Deze aanpak van een foldable is nieuw voor Huawei, maar het is wel gelijk de meest elegante smartphone met deze vormfactor op de markt. Tevens loop je rond met een goed stel camera’s, wat niet het geval is bij de Z Flip 3. Een aanrader is de P50 Pocket...

Apr 2022