HP Deskjet 3638 All-in-One

HP Deskjet 3638 All-in-One
alaScore 89

33 reviews

Apr 2020

alaTest heeft 33 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Deskjet 3638 All-in-One. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Deskjet 3638 All-in-One een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 33 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 33 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zijn geld zeker waard!”

 

Deze printer is best oké! Werd gelijk gevonden door mn laptop! Installatie ging snel en makkelijk, is best duidelijk uitgelegd super tof voor een blondje als ik. Alleen duurt n beetje lang met synchroniseren en testpagina's en zo, kun je ondertussen...

Stijlvol ; Snel ; Makkelijke installatie

Maakt lawaai

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima product. Een verademing na een Canon-printer”

 

Doet gewoon wat je er van verwacht

Draadloze verbinding instellen , maar dat kan liggen aan het feit dat ik Ubuntu gebruik i.p.v. Windows

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een echte aanrader.”

 

Zeer goede afdrukkwaliteit en ziet er ook fraai uit. Als a-techniesch vond ik de installatie niet zo makkelijk, maar het is me toch wel zelf gelukt.

afdrukkwaliteit ; bedieningsgemak ; snelheid

installatie

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“een supergoeie printer die voordelig is in aankoop”

 

nu veel mooiere foto's met vaste kleuren. zeer tevreden dus

de kleuren zijn zo vast en zo helder ; zeer gemakkelijk voor te instaleren ; zeer gemakkelijke bediening ; de printer is mooi van vorm! ; zeer zeer tevreden ben ik! een echt aanrader!

geen enkel minpunt, drukt veel mooier af en vorige printer HP ; alles ging vlot, kan geen minpunt geven ; geen minpunt

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“printers zijn niet duur. Drze doet zijn werk goed.”

 

bevalt goed; print prima, met goede kleuren. Het HP programma van inkt-abonnement is interessant.

bij dubbelzijdig afdrukken moet je wel zelf het papier omdraaien ; via wifi printen vanaf android telefoon lukt mij niet.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima ding”

 

voor eenvoudig huis/tuin en keuken gebruik prima

prijs/kwaliteit ; eenvoudige bediening

blad voor blad scannen/kopiëren

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede aankoop”

 

Prima apparaat

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi simpel apparaat.”

 

Makkelijk klein.

Eenvodig ; Goed te bedienen ; Rustig ; Makkelijk in gebruik

Nog geen gevonden

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Printer is in orde. Op tijd geleverd. Geen problemen.”

 

Mijn eerste heb ik al een half jaar. Nu heb ik nog eens dezelfde gekocht voor op een andere plaats te gebruiken. Draadloos is gemakkelijk. Het is wel spijtig dat iemand van Belgie altijd meer moet betalen dan een Nederlander. 10 pleuro dacht ik.

Prijs voor Belgie is duurder dan voor Nederland

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“hij voldoet aan alle wensen”

 

mooie prints en copieen

Dec 2017