Fitbit Sense 2

alaTest heeft 26 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fitbit Sense 2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, batterij, betrouwbaarheid

software, afmetingen, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fitbit Sense 2 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 26 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (25)

Expert review door : Erwin Vogelaar (androidplanet.nl)

Fitbit Sense 2 review: extreem uitgebreid, maar toch beperkt

 

Met de Sense 2 zet Fitbit zijn meest uitgebreide smartwatch tot nu toe op de markt. Hoe dat bevalt lees je in onze Fitbit Sense 2 review.

Fitbit heeft de grootste kritieken op de eerste Sense-smartwatch aangepakt. Dat resulteert niet alleen in de meest complete smartwatch op de markt als het gaat om het meten van je fysieke en mentale gezondheid, maar het maakt van de Sense 2 ook een...

Sep 2022