Archos 32 Internet Tablet

alaTest heeft 216 reviews verzameld en geanalyseerd voor Archos 32 Internet Tablet. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De connectiviteit is ook indrukwekkend.

prijs, vormgeving, draagbaarheid, scherm, connectiviteit

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, touch screen, camera, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Archos 32 Internet Tablet een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 216 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (123)

Consumenten review (besteproduct.nl)

Archos 32 internet tablet 8GB

 

mooi ding beeld iets aan de kleine kant opstarten duurt even accu snel op best snel op internet je kan niet op de android market maar op een andere market appslib heet dat voor de rest grappig ding

Jul 2011

Consumenten review (kieskeurig.be)

Archos 32 internet tablet

 

SWsgaGViIGRlIEFyY2hvcyAzMiBudSBzaW5kcyBEZWNlbWJlciwgaGlqIGJldmFsdCBtZSBwcmltYS4=

Mei 2012

Consumenten review (kieskeurig.be)

Archos 32 internet tablet

 

bW9vaSBkaW5nIGJlZWxkIGlldHMgYWFuIGRlIGtsZWluZSBrYW50IG9wc3RhcnRlbiBkdXVydCBldmVuIGFjY3Ugc25lbCBvcCBiZXN0IHNuZWwgb3AgaW50ZXJuZXQgamUga2FuIG5pZXQgb3AgZGUgYW5kcm9pZCBtYXJrZXQgbWFhciBvcCBlZW4gYW5kZXJlIG1hcmtldCBhcHBzbGliIGhlZXQgZGF0IHZvb3IgZGUgcmVzdCBncmFwcGlnIGRpbmc=

Jul 2011