Panasonic FZW9xx (2018) Series

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic FZW9xx (2018) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de kleur. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

prijs, afwerking, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, beeldkwaliteit

geluidskwaliteit, Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Panasonic FZW9xx (2018) Series een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Zie alle Panasonic Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (43% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (57% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Expert review door : Eric Beeckmans (homecinemamagazine.nl)

Review: Panasonic TX-55FZW954 (FZW954-serie) oled tv

 

Het nieuwe OLED topmodel van Panasonic moet net als zijn voorganger een waardige studiomonitor zijn. Dat betekent dat je top beeldkwaliteit mag verwachten, en dankzij de Technics soundbar staat er ook indrukwekkende audio op het programma. In deze...

Opvallend design

Prijs

De TX-55FZW954 oled tv is een prachtig topmodel, dat de belangrijkste minpunten van het model van vorig jaar wegwerkt. De helderheid is alweer wat verbeterd, en er zijn geen echte uniformiteitsproblemen meer. Het toestel verbergt enkel wat zwartdetail,...

Aug 2018

Vergelijk de prijzen voor Panasonic FZW9xx (2018) Series

Geen prijzen voor dit product