Philips OLED9x6 (2021) Series

alaTest heeft 31 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips OLED9x6 (2021) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. De prijs is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, afwerking, vormgeving, prijs

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Philips OLED9x6 (2021) Series een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Philips Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 31 reviews)

Professionele Reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (28)

Expert review door (tweakers.net)

Philips OLED 936 Review

 

Zeer goed contrast ; Nauwkeurige weergave ; Goede kijkhoeken ; Erg goed geluid

4k-120fps niet scherp ; Reclame in interface

De Philips 936 is een oledtelevisie met een luidsprekersysteem van de Engelse hififabrikant Bowers & Wilkins. Hij werkt met Android TV van Google en wordt geleverd met een afstandsbediening die is voorzien van leer aan de achterkant en toetsverlichting...

Jan 2022

Expert review door : Sven Van Herck (techpulse.be)

Philips OLED+936 (2021) review: Nu nog beter Gerelateerde artikelen

 

De Philips OLED+936 behoudt alle alle indrukwekkende elementen van de vorige generatie, maar voegt daar nog heel wat aan toe. Philips levert zo opnieuw een pareltje van een vlaggenschip af.

Prachtige beeldkwaliteit ; Uitstekend geluid ; Vierzijdig Ambilight ; Google TV beschikbaar

Afstandsbediening kan beter

De Philips OLED+936 bouwt verder op zijn succesvolle voorganger en bijgevolg zien we geen enorme upgrade. Dat hoeft ook niet, want dankzij de toevoeging van HDMI 2.1-poorten voor 4K 120Hz, betere AI-beeldverwerking en een interne update van de...

Jan 2022

Expert review door : Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Review: Philips 65OLED936 (OLED936-serie) oled-televisie

 

In deze review kijken we naar de Philips 65OLED936 (OLED936-serie) met Bowers & Wilkins audiosysteem, Ambilight en de P5 processor.

Top beeldverwerking ; Anti-banding en logo-detectie ; Uitstekende zwartweergave met veel schaduwdetail ; Krachtige HDR-beelden ; DTS Play-Fi en vierzijdige Ambilight ; Goede input-lag en gamer features ; Fantastisch geluid, inclusief Dolby Atmos

Remote veroorzaakt ongewenste toetsaanslagen ; Geen Dolby Vision IQ

Aug 2021

Vergelijk de prijzen voor Philips OLED9x6 (2021) Series

Geen prijzen voor dit product