Samsung QN95B (2022) Series

alaTest heeft 21 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung QN95B (2022) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afwerking zeer.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Samsung QN95B (2022) Series een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 21 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (19)

Expert review door (tweakers.net)

Samsung Neo QLED QN95B Review

 

Zeer hoge helderheid ; Zuivere kleuren bij hdr ; Ruimtelijk geluidsbeeld ; Alle HDMI volledig 48Gbit/s

Vervorming basweergave ; 92% P3-dekking ; Traag na opstarten ; Wiebelige voet

De Neo QLED QN95B is het 4k-topmodel van Samsung voor 2022, die nog boven de S95B met QD-oled wordt gepositioneerd. De tv blinkt vooral uit met zijn extreem hoge helderheid, ideaal voor wie graag in een goed verlichte ruimte wil kijken. Dankzij de...

Jul 2022

Expert review door : Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Review: Samsung QE65QN95B (QN95B-serie) Neo QLED-televisie

 

De Samsung QN95B-serie is het topmodel en zit in een mooi design, met de handige One Connect Box én hij ondersteunt Dolby Atmos.

Uitstekend contrast dankzij mini-LED local dimming ; Indrukwekkende piekhelderheid ; Zeer goede beeldverwerking (upscaling, ruisonderdrukking) ; One Connect/Invisible Connection ; Goede kijkhoek ; Top bewegingsscherpte ; Krachtige HDR-beelden ; HDMI...

Geen Dolby Vision ; Audioprestaties schieten te kort ; Prijs

Apr 2022