Sony X90J (2021) Series

alaTest heeft 40 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony X90J (2021) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de afstandsbediening. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit, prijs, vormgeving

afst. bediening

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Sony X90J (2021) Series een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Sony Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 40 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (39)

Expert review door : Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Review: Sony XR-55X90J (X90J-serie) lcd led tv

 

We testen de Sony XR-55X90J (X90J-serie), een 55-inch lcd led tv met HDMI 2.1-aansluitingen en Full Array Local Dimming.

Erg hoge piekhelderheid ; Uitstekende, subtiele beeldverwerking ; Prima contrast ; Goede bewegingsscherpte ; Goede remote, handige menu’s ; Bravia Core

Slechts twee HDMI 2.1-aansluitingen ; Verplichte keuze tussen Dolby Vision en 4K120 via HDMI ; Te weinig local dimming segmenten

Sep 2021