Corsair Vengeance K60 Gaming Keyboard

alaTest heeft 360 reviews verzameld en geanalyseerd voor Corsair Vengeance K60 Gaming Keyboard. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, afwerking, prijs, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Corsair Vengeance K60 Gaming Keyboard een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 360 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (184)

Expert review door : Abram Wagenaar (pcmweb.nl)

Corsair Vengeance K60

 

Hoewel Corsair de Vengeance K60 als game-toetsenbord in de markt zet, zien we geen knipperende ledjes of twintig programmeerbare hotkeys. Het bedrijf maakt liever indruk op gamers met features die er

mechanische toetsen werken uitstekend ; mooi aluminium design

Corsair heeft een hoop aandacht besteed aan het toetsenbord. Naast de prima constructie zijn er nuttige gamersfeatures en een heerlijk tikcomfort. Wat ons betreft het beste toetsenbord dat we in tijden hebben getest.

Feb 2012

Expert review door : TechRadar.com (besteproduct.nl)

Corsair Vengeance K60

 

Voorlopig als zeer goed! De Corsair Vengeance K60 wordt door testredacteuren gezien als één van de betere Toetsenborden. Maar we moeten wel de kanttekening plaatsen dat de Corsair Vengeance K60 (nog) niet vaak getest is voor een duidelijk beeld....

Jan 2012

Consumenten review (tweakers.net)

Corsair Vengeance K60 (UK English) review door zoepersooi

 

Uiterlijk ; Rode "gaming' toetsen ; Geen lichtshow

Geen lichtshow ; 1 USB poort

Sep 2012