Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2

Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2
alaScore 90

5 reviews

Apr 2024Tip: Zie de beste prijzen voor Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 bij alaTest's partner:

alaTest heeft 5 reviews verzameld en geanalyseerd voor Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 5 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door : Arjan Olsder (gadgetgear.nl)

Review: Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma V2

 

Wanneer Razer een tournament edition van haar toetsenborden op de markt brengt, weet je al dat je een toetsenbord zonder numeriek deel koopt. Dit is gemakkelijker mee te slepen naar lanparties en laat wat meer ruimte over voor de muis en jouw buurman....

Hoog comfort tijdens gebruik (mede door polssteun) ; Goed af te stellen op persoonlijk gebruik ; Gemakkelijk mee te nemen door het nieuwe USB snoer

Okt 2017