Logitech Harmony 1100

alaTest heeft 832 reviews verzameld en geanalyseerd voor Logitech Harmony 1100. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over het control panel. De controls is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afwerking, controls

prijs, betrouwbaarheid, bediening

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Logitech Harmony 1100 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 832 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (83)

Expert review door : Jaap Veenstra (alpha-audio.nl)

Logitech Harmony 1100

 

Posted on 13 oktober 2010 | 1 reactieHet is zonder twijfel een zeer bekend probleem bij liefhebbers van audiovisuele apparatuur: talloze afstandsbedieningen die her en der rondslingeren. De juiste vinden is één ding. Wellicht een groter probleem is het...

De Harmony 1100 is een prachtig apparaat. Maar daar hangt wel een pittig prijskaartje aan. U moet zich dus goed afvragen of u écht al die extra's nodig hebt, zoals de mogelijkheid apparaten met rf te bedienen, of volledige flexibiliteit bij het indelen...

Expert review door : Merijn Gelens (fwdmagazine.be)

Review: Logitech Harmony 1100 remote

 

Wie zijn verzameling afstandsbedieningen op een stijlvolle, eenvoudige manier terug wil brengen naar één, kan bij Logitech terecht voor de Harmony 1100.

Vlotte installatie en werking ; Goede interface ; Laadstation meegeleverd

Eerder klein scherm ; Geen WiFI of Bluetooth ; Prijs

Wie geen nood heeft aan die draadloze verbinding met de computer, heeft aan deze Harmony 1100 een erg geslaagde afstandsbediening die even goed functioneert als het design én prijskaartje doen vermoeden.

Okt 2011

Expert review door : Merijn Gelens (zdnet.be)

Logitech Harmony 1100

 

Voor afstandsbedieningen geldt dat ze meestal in de weg liggen en anders net te ver weg. Een universele afstandsbediening is een uitkomst, mits deze eenvoudig te programmeren is. De Logitech Harmony 1100 is eenvoudig te programmeren, bevat veel opties...

Het grootste nadeel aan de Harmony is ook snel gevonden. Goedkoop is anders. We betalen 449 euro voor het apparaat, en dat is toch even slikken voor een afstandsbediening.

Feb 2009

Vergelijk de prijzen voor Logitech Harmony 1100

Geen prijzen voor dit product