Philips SRU5110

Philips SRU5110
alaScore 83

39 reviews

Jun 2020

alaTest heeft 39 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips SRU5110. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Philips SRU5110 een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 39 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 21 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Consumenten review (darty.com)

Avis général

 

Bon produit, fonctionne parfaitement avec une télévision Philips. N'a pas été testée avec une autre marque.

Sep 2015

Consumenten review (darty.com)

Trés bon produit

 

La télécommande est livrée avec une notice de fonctionnement contenant une liste importante de téléviseurs et leurs codes ; la programmation de la télécommande est trés facile (et ne nécessite pas la recherche sur internet du code).Ce qui est dommage...

Aug 2014

Consumenten review (darty.com)

Efficace

 

Impeccable a fonctionné sans aucun réglage (sur une TV Philips...) mais les codes fourni pour un bon nombre de marques !Ergonomie agréable

Sep 2012

Consumenten review (darty.com)

ultra simple

 

extremement facile d installation et notice tres claire pour l apairage avec des marques de tv moins courantes.

Jan 2012

Consumenten review (darty.com)

presque compatible

 

Absence de commande analogique/digital très pénalisante pour téléviseur avec double tuner.

Okt 2011

Consumenten review (darty.com)

telecommande

 

Tres bon produit facile d'utilisation que je recommande!

Sep 2011

Consumenten review (darty.com)

TELECOMMANDE pour TELEVISEUR

 

Télécommande dédiée aux télévisions

ergonomique

Mar 2011

Consumenten review (darty.com)

TELECOMMANDE pour TELEVISEUR

 

Télécommande dédiée aux télévisionsréglage automatique pour +sieurs marques téléviseurs .SIMPLE à l'emploiepas de problème particulier.

Mar 2011

Consumenten review (darty.com)

formidable

 

aussitot reçue, aussitot en service : j'ai même pas eu de reglage a effectuer ; a conseiller a toutes les personnes , comme moi agées

facilité

aucun

Jan 2011

Consumenten review (darty.com)

formidable

 

aussitot reçue, aussitot en service : j'ai même pas eu de reglage a effectuer ; a conseiller a toutes les personnes , comme moi agées

Jan 2011

Vergelijk de prijzen voor Philips SRU5110

Geen prijzen voor dit product