LG CM2460

LG CM2460
alaScore 89

56 reviews

Sep 2021



Tip: Zie de beste prijzen voor LG CM2460 bij alaTest's partner:

alaTest heeft 56 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG CM2460. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Audio Systems.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Audio Systems krijgt de LG CM2460 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 56 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 56 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Veel/goed geluid voor relatief weinig geld!”

 

Hebben hem in de woonkeuken staan. Mini USB-stick er in, lkkr veel eigen muziek onder de knop van de afstandbediening.

Speakers zien er goed uit ; Klinken net zo goed als ze er uit zien ; USB aansluiting

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig geluid!!”

 

Het is simpel te bedienen. Neemt niet te veel plaats in. En het geluid voor zo'n klein apparaat is werkelijk formidabel.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima set”

 

gewoon een degelijk product.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuke set voor een leuke prijs.”

 

Leuke set voor een leuke prijs. Jongens zijn er blij mee.

Goed geluid voor een compacte set ; De jongens (4 en 7) kunnen er goed mee overweg

Luidsprekerkabels ietwat dun

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker een aanrader.”

 

Hiervoor een duurdere miniset van LG gehad. Deze set doet hier echter niet voor onder en levert veel waar voor een lagere prijs. Gebruiksvriendelijk en een goed geluid voor dit segment.

mooie compacte set ; goede geluidskwaliteit ; Als wekker te gebruiken

geen

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een aanrader!”

 

Een complete en compacte radio/cd speler. Geluid is heel mooi en zuiver. Boxen zijn strak qua design en radio zelf is mooi compact. De app werkt redelijk goed maar vooral makkelijk. Dan hoef je nooit een afstandsbediening te gebruiken en kan je muziek...

goed geluid ; compact en strak design ; app voor telefoon

ontvangst ; geen dab+

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Kopen !”

 

Prijs / kwaliteit gewoon heel aantrekkelijk

Compacte, goed ogende set ; Prima prijs - kwaliteit ; Geluid goed ; Set doet wat ik er van verwacht.

Geen minpunten.

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk apparaat met redelijk geluid en geen sta in de weg”

 

Doordat het product klein is, kan je deze mooi verdekt wegzetten.

Zeer makkelijk aan te sluiten ; Voor zo'n klein apparaat goed geluid

Geen koptelefoon aansluiting

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Veel voor weinig”

 

Prima geluid, mooi design, uitstekende prijs en zeer vlot bezorgd!

Mooi apparaat ; Prima geluid

Kort luidspeakerkabel

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi, stoer en strak ontwerp”

 

Hij is gemakkelijk in gebruik en ligt in gewicht en een mooi geluid. Je krijgt echt waar voor je geld

eenvoudig te bedienen ; afstands bediening simpel maar goed ; klein en mooi design

Aug 2017