Canon FS10

alaTest heeft 356 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon FS10. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de connectiviteit. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, beeldkwaliteit, prijs, afmetingen

zoeker, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon FS10 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 356 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (88)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Canon FS10E

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Canon FS10E getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Okt 2008

Expert review door : Dennis Hissink (letsgodigital.org (NL))

Canon FS10

 

Canon FS10 : Het geheugenkaartje is aan een sterke opmars begonnen om het opslagmedium voor de camcorder te worden. Jarenlang het medium voor de digitale fotocamera, maar in aantallen veelvuldig ingehaald door de mobiele telefoon, het geheugenkaartje...

Mar 2008