Fujifilm X-H1

alaTest heeft 40 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fujifilm X-H1. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. Het scherm is ook indrukwekkend.

scherm, beeldkwaliteit, prestaties, gebruiksvriendelijkheid, afwerking

batterij, afmetingen, prijs, connectiviteit, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Fujifilm X-H1 een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 40 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (38)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Fujifilm X-H1 de snelste en beste systeemcamera | LetsGoDigital

 

Fujifilm heeft een nieuwe spiegelloze camera geïntroduceerd. De X-H1 is de snelste en beste systeemcamera uit de X-serie, voorzien van tal van professionele functies.

Mar 2018

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Goede camera

 

RmlqbmUgY2FtZXJhLCBtYWFrdCBnb2VkZSBmb3RvJ3MsIGlzIGxla2tlciBsaWNodC4gaW4gZGUgd2lua2VsIGdvZWQgZ2Vob2xwZW4gZW4gZ2V2ZW4gZHVpZGVsaWprZSB1aXRsZWcgZW4gaGViYmVuIGFsbGUgdGlqZC4=

Nov 2018