Nintendo 3DS

alaTest heeft 4990 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nintendo 3DS. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de connectiviteit. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, prijs, betrouwbaarheid

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Nintendo 3DS een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 4990 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 50 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1817)

Expert review door : Theverge.com (besteproduct.nl)

Nintendo 3DS Circle Pad Pro

 

Nou, dat is nog niet helemaal duidelijk, maar de eerste indruk is positief. We hebben nog niet veel experttesten van de Nintendo 3DS Circle Pad Pro verzameld, maar er ontstaat een positief beeld. Kijk hieronder eens bij de voor- en nadelen of die je al...

Dec 2012

Expert review door : Koen Helder (besteproduct.nl)

Nintendo 3DS is revolutionaire handheld

 

Als jij nog niet eerder een Nintendo DS in huis had, dan is de 3DS wel een goed moment om daar mee te beginnen. Met de prijsverlaging ga je relatief gezien aan de haal met een koopje, dat mooie graphics produceert en je een lovenswaardige...

Compact Constructiekwaliteit Goede kwaliteit scherm Geen 3D bril nodig Hoge potentie

Batterijduur Merkgebonden lader Regio-locked spelletjes

Aug 2011

Expert review door : Corrie Gerritsma (bright.nl)

(Aller)Eerste indruk: Nintendo 3DS

 

De Nintendo 3DS was vandaag voor het eerst in Nederland te ervaren. Bright had 'm in handen en zag een aantal demogames.

GTA is eigenlijk de enige die me zo te binnen schiet. Voor de rest is het ook allemaal dezelfde meuk tenzij het gefinancierd is door de console maker zelf of van origine een pc ontwikkelaar is

Jul 2010

Expert review door : Els Bellens (zdnet.be)

Nintendo 3DS

 

De nieuwe console van Nintendo doet aan 3D zonder vervelend brilletje. En eerlijk: hij doet dat best goed.

boordevol snufjes

vrij korte batterijduur

De 3DS heeft ook een camera aan boord, waarmee je een aantal leuke dingen kunt uitspoken. Zo krijg je bij een 3DS een paar kartonnen kaarten. Leg de kaart op tafel, mik je camera ernaar en op je scherm wordt een augmented reality-spelletje gestart dat...

Mar 2011

Consumenten review (tweakers.net)

Nintendo 3DS Blauw review door Fivius

 

Bewegingsgevoelige knop ; 3D scherm ; Makkelijk mee te nemen ; Prima accu

Kleine kijkhoek 3D scherm ; Destijds erg duur ; Slechte camera

Een prima handheld spelcomputer met genoeg functies. Genoeg spellen, mooi design. Minpunt is de kleine kijkhoek

Aug 2016

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Nintendo 3DS zwart

 

ZGUgM2RzIGlzIGVlbiBsZXVrZSBoYW5kaGVsZCBnYW1lLXN5c3RlZW0sIGplIGJhdHRlcmlqIHpvdSB6byduIDQgdXVyIGt1bm5lbiB6b25kZXIgb3AgdGUgbGFkZW4uIGVuIGVyIHppam4gdmVlbCBzcGVsbGVuIG9wIGhldCBzeXN0ZWVtIGRpZSBsZXVrIHppam4gZW4gemUgemlqbiBvb2sgbm9nIDNk

Mar 2013

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Nintendo 3DS zwart

 

SWsgaGViIGFsIGVlbiBoZWxlIHRpamQgZWVuIDNEUyAoOSBtYWFuZGVuKSBlbiBpayBiZW4gZXIgbm9nIHN0ZWVkcyBuaWV0IG1lZSB1aXRnZXNwZWVsZCBkb29yIGRlIHZlbGUgbW9nZWxpamtoZWRlbi4gRGUgYmVlbGRrd2FsaXRlaXQgaXMgb29rIGVyZyBnb2VkLCBhbCBoZWIgaWsgd2VsIGdlbWVya3QgZGF0IGlrIG5hIGVlbiB0aWpkamUgaGV0IDNEIGVmZmVjdCBtaW5kZXIgZ29lZCB6aWUgb21kYXQgaWsgZXIgYWFuIGdld2VuZCBiZW4uLi4u

Mei 2012

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Nintendo 3DS zwart

 

SGViIHNpbmRzIDIgZGFnZW4gZGUgcm9kZSAzZHMgaW4gaHVpcyBlbiBvbmRhbmtzIGRhdCBpayBlZXJzdCBzY2VwdGlzY2ggd2FzIG51IGhlbGVtYWFsIHZlcmtvY2h0LiBIZXQgM0QgZWZmZWN0IGlzIGVjaHQgZ2V3ZWxkaWcgZW4gZGFhcm1lZSB1bmllayBpbiBkZSBoYW5kaGVsZCBnYW1pbmcgem9uZS4gRGF0IG1lbnNlbiBob29mZHBpam4gZS5kLiBrcmlqZ2VuIGtvbXQgZGVua3QgaWsgaW4gdmVlbCBnZXZhbGxlbiBvbWRhdCB6ZSBkZS4uLg==

Apr 2012

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Nintendo 3DS zwart

 

SWsgaGViIHplIGFsbGVtYWFsIGluIG0nbiBoYW5kZW4gZ2VoYWQ6IEdhbWVib3ksIEdhbWVib3kgUG9ja2V0LCBHYW1lYm95IENvbG9yLCBHYW1lYm95IEFkdmFuY2UgU1AsIE5pbnRlbmRvIERTLCBOaW50ZW5kbyBEU2xpdGUsIGVuIG51IGhlYiBpayBvb2sgZGUgM0RTIGFhbmdlc2NoYWZ0LiBJayB6ZWkgamFyZW4gZ2VsZWRlbiB0b2VuIGRlIGVlcnN0ZSBEUyB1aXQga3dhbSBhbDogSmFtbWVyIGRhdCB6ZSBlciBnZWVuIHRodW1ic3RpY2suLi4=

Mar 2012

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Nintendo 3DS zwart

 

U2luZHMgMiB3ZWtlbiBkZSAzRFMgemVsZGEgTGltaXRlZCBFZGl0aW9uIGluIGh1aXMuIEZpam5lIGNvbnNvbGUsIGVuIGhlYiBlciBvb2sgdmVlbCBwbGV6aWVyIHZhbi4gTWlucHVudGplcyA/IDEuIEFjY3UgaGFkIHdlbCB3YXQgc3RlcmtlciBnZW1vZ2VuLiAyLiBzY2hhcm5pZXJwdW50ZW4geml0IEVSRyB2ZWVsIHNwZWxpbmcgaW4u

Dec 2011