OnePlus Buds 3

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus Buds 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de afmetingen. Het geluid is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, prijs, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de OnePlus Buds 3 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (14)

Expert review door (androidplanet.nl)

Vergelijking: drie setjes draadloze oordopjes voor onder de 100 euro

 

We zetten drie setjes oordopjes naast elkaar van minder dan 100 euro. Het gaat om de Huawei FreeBuds 6i, OnePlus Buds 3 en Nothing Ear (A).

Jun 2024

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

OnePlus Buds 3 review: weinig geld voor goed geluid

 

In onze OnePlus Buds 3 review vertellen we je alles over deze betaalbare oordopjes van 99 euro. Benieuwd? Check ons verhaal op Android Planet!

Met de OnePlus Buds 3 koop je voor 99 euro een heel complete set draadloze oordopjes. Ze zien er goed uit, zitten comfortabel en zijn makkelijk te bedienen. De geluidskwaliteit is goed en je kunt eventueel spelen met verschillende instellingen. Tel...

Feb 2024