Sennheiser CX Sport

alaTest heeft 58 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sennheiser CX Sport. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Gebruikers waarderen het geluid zeer.

gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit, draagbaarheid, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Sennheiser CX Sport een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 58 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (56)

Consumenten review (tweakers.net)

Sennheiser CX Sport (Geel, Groen, Zwart) review door Dutchiee

 

Kwaliteit van materialen, ; Batterijduur ; Kleine pouch om alles in op te bergen ; Draadloos! ; Gemakkelijk in gebruik ; Zit goed in de oren!

Geen minpunten op dit moment!

Muziek kleurt je leven, en dat is bij mij vrijwel elk moment van de dag. Ik ben gek op muziek, is het nou jazz, klassiek, rock, hardcore of hardstyle. Ik luister nagenoeg alles. Ook tijdens het sporten! In deze review ga ik dieper in op de Sennheiser...

Feb 2019