Fantec RayPlay U3

Fantec RayPlay U3
alaScore 84

14 reviews

Okt 2020

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fantec RayPlay U3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fantec RayPlay U3 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (kieskeurig.be)

Fantec RayPlay U3

 

SWsgaGViIGRlemUgTWVkaWFzcGVsZXIgYWFuZ2VzbG90ZW4gZ2VlbiBIRE1JIGthYmVsIGVuIFVTQiAyLjAga2FiZWwgYmlqZ2VsZXZlcmQgd2VsIGVlbiBVU0Iga2FiZWwgdm9vciBvcCBkZSBsYXB0b3AgYWFuIHRlIHNsdWl0ZW4gLiBNYWFyIGlrIHdpbCBhbGxlZW4gbWlqbiBIYXJkZSBzY2hpamYgYWFuc2x1aXRlbiBkYW4gaGViIGplIGVlbiBnZXdvbmUgVVNCIGthYmVsIG5vZGln

Nov 2013

Vergelijk de prijzen voor Fantec RayPlay U3

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.