Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro
alaScore 97

27 reviews

Dec 2023Tip: Zie de beste prijzen voor Google Pixel 8 Pro bij alaTest's partner:

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel 8 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, betrouwbaarheid, prijs, vormgeving

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Google Pixel 8 Pro een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (26)

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Google Pixel 8 review: het beste van Google in een compact jasje

 

De Google Pixel 8 is compact en heeft nauwelijks échte minpunten, maar daar betaal je dit jaar wel meer voor. Tijd voor de review.

De Google Pixel 8 is een complete smartphone die fijn in gebruik is. Google heeft het toestel bovendien op bijna alle punten weten te verbeteren. Zo is het scherm helderder en vloeiender, beschikken de camera’s over handige verbeteringen en krijgt de...

Okt 2023