Google Pixel 8 Pro

alaTest heeft 75 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel 8 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de draagbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, camera, vormgeving, afwerking

batterij, prijs, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Google Pixel 8 Pro een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 75 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (69)

Expert review door : Friso Weijers (tweakers.net)

Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro Preview

 

Nadat vrijwel alles over de nieuwe toestellen al was uitgelekt, presenteert Google vandaag zijn Pixel 8 en Pixel 8 Pro-smartphones. Daar zitten een paar fijne verbeteringen in, maar de prijs is er ook naar.

Okt 2023

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Google Pixel 8 review: het beste van Google in een compact jasje

 

De Google Pixel 8 is compact en heeft nauwelijks échte minpunten, maar daar betaal je dit jaar wel meer voor. Tijd voor de review.

De Google Pixel 8 is een complete smartphone die fijn in gebruik is. Google heeft het toestel bovendien op bijna alle punten weten te verbeteren. Zo is het scherm helderder en vloeiender, beschikken de camera’s over handige verbeteringen en krijgt de...

Okt 2023