OnePlus 7T

OnePlus 7T
alaScore 98

47 reviews

Nov 2019

alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 7T. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 7T een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 47 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (42)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

OnePlus smartphone kopen? De 7T Pro is een erg goed toestel | LetsGoDigital

 

Drie nieuwe OnePlus smartphones aangekondigd met high-end functies en een mid-range prijskaartje. Welk model biedt de beste koop?

Okt 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

OnePlus 7T betaalbare high-end smartphone met helder scherm | LetsGoDigital

 

De OnePlus 7T is een krachtige telefoon met verbluffend scherm en sterk verbeterde camera. Kopen wordt volgende maand mogelijk voor een prijs van zo'n €650.

Sep 2019

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

OnePlus 7T Pro review

 

Naast dat OnePlus een vernieuwde versie van de OnePlus 7 heeft gelanceerd, is er ook een vernieuwde OnePlus 7T Pro uitgebracht. In deze review gaan we met het toestel aan de slag en kijken we hoe 'Pro' het toestel is.

De OnePlus 7T Pro heeft nogal veel te bieden en het ontbreekt dan ook bijna nergens aan. De handset krijgt van de fabrikant een beelschoon beeldscherm mee met hoge verversingssnelheid, keurige camera en een mooi ontwerp. Als draadloos opladen echt een...

Okt 2019

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

OnePlus 7T review

 

OnePlus heeft hard aan de weg getimmerd de afgelopen jaren. In die jaren is het bedrijf van een kleine concurrent uitgegroeid tot een grote speler. Ongeveer twee keer per jaar brengt OnePlus nieuwe smartphones op de markt. Dit keer is het de beurt aan...

Sep 2019

Consumenten review (tweakers.net)

OnePlus 7T Blauw review door Gosat

 

Werkt snel en vloeiend ; Mooi scherm ; Geen onnodige apps ; Zeer snel laden ; Goede cameras ; Hardwareknop om op stil/tril te zetten ; Vingerafdruk onder scherm

Geen meegeleverde oordopjes of USB-c naar 3,5mm ; Mist een paar standaard apps ; Sommige instellingen amper te vinden ; Helderheid bij installatie opeens laag

Mooie en snelle smartphone. Mooi scherm en goede camera’s. Uitgereide features. Ruime accuduur en kan zeer snel worden opgeladen.

Okt 2019