Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. Het scherm is ook indrukwekkend.

scherm, camera, vormgeving, afmetingen, gebruiksvriendelijkheid

prijs, batterij, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Professionele Reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (21)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G review

 

De Galaxy Note 20 Ultra is Samsung's beste smartphone ooit. In deze uitgebreide review lees je alles over de voordelen en nadelen van deze 5G telefoon.

Sep 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Galaxy Note 20 Ultra 5G de beste smartphone van Samsung

 

De Samsung Galaxy Note 20 Ultra is officieel aangekondigd, het nieuwe topmodel heeft een nóg mooier scherm, een vernieuwde S Pen en een betere camera.

Aug 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Note 20 Ultra een premium 5G telefoon

 

De Galaxy Note 20 Ultra wordt het nieuwe topmodel van Samsung. Lees hier alles over deze hoogstaande Android 11 smartphone met S Pen ondersteuning.

Jun 2020