Samsung Galaxy S24

alaTest heeft 44 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy S24. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, draagbaarheid, afmetingen, scherm

gebruiksvriendelijkheid, camera, sociale networken

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy S24 een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 44 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (42)

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy S24 Plus review: meer dan alleen een grotere S24

 

De Samsung Galaxy S24 Plus heeft een beter scherm, goede accuduur en veel AI-functies. Tijd voor de uitgebreide review. Lees je mee?

De Galaxy S24 Plus is op het eerste gezicht slechts een grotere versie van de reguliere S24, maar wel degelijk een toestel met een eigen smoel. Zo heeft de Plus een groter en beter scherm, dat ideaal is als je veel content consumeert op je smartphone....

Feb 2024