Xiaomi Poco F4 GT

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Poco F4 GT. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de connectiviteit. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, afwerking, prijs, vormgeving, scherm

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Poco F4 GT een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Poco F4 GT review: uniek toestel voor aangename prijs

 

In onze Poco F4 GT review lees je alles over deze high-end smartphone gericht op de mobiele gamer met een prijs vanaf 599 euro!

Op dit moment voert het team gesprekken met zowel Google als het MIUI-team over het updatebeleid. Het team streeft ernaar POCO’s performance toestellen te voorzien van drie jaar Android updates en 4 jaar beveiligingsupdates. De Poco F4 GT is uniek in...

Mei 2022

Expert review door : Tom Dijkema (fwdmagazine.be)

Review: Poco F4 GT - pure snelheid voor gamers

 

In deze review gaan we aan de slag met de Xiaomi Poco F4 GT. Dit is een razendsnelle gamingsmartphone met pop-up trigger buttons.

Goed en snel display ; De beste hardware van dit moment ; Prima geluid met goed volume ; Razendsnel opladen ; Trigger Buttons zijn fantastisch

Cameraprestaties niet geweldig ; Reflecties op het scherm ; Lastig met één hand te bedienen

Apr 2022