Xiaomi Redmi Note 7

alaTest heeft 34 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Redmi Note 7. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De prestaties is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, scherm, batterij, prestaties

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Redmi Note 7 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 34 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (23)

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Redmi Note 7 (4GB ram) Blauw review door PieterNBA2K

 

Accuduur 4000mah ; Prachtig design met prima scherm ; Prijs/kwaliteit ; USB C (QC 4.0) ; Gorilla 5 Glas (design)

Miui niet voor iedereen aangelegd ; Grote telefoon (moet je van houden) ; NFC ; screen bleeding (voor de prijs acceptabel) ; Prijs ligt dicht bij sterkere broer Pocophone

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding. voor consumenten die niet zoveel waarde hechten aan gamen of de beste softwareervaring, is dit een geweldige keuze. zie mijn uitgebreide review voor meer informatie!

Mar 2019