Octave V 70 SE

Octave V 70 SE
alaScore 98

4 reviews

Sep 2023Tip: Zie de beste prijzen voor Octave V 70 SE bij alaTest's partner:

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Octave V 70 SE. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 5.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Octave V 70 SE een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door : René van Es (hifi.nl)

Octave V70 SE versterker en zwarte dozen

 

Als Nederlanders aan Duitse producten denken, denken ze al snel aan kwaliteit. Mercedes, Audi, Volkswagen zolang het om auto's gaat, Siemens, Bosch en Miele voor witgoed. Kijk ik onderweg rond, dan zie ik dat wij Nederlanders kennelijk bereid zijn om...

De Octave V70 SE heeft een erg goede indruk achtergelaten. Opnieuw wordt bewezen dat een modern gebouwde buizenversterker net zo gemakkelijk is in het dagelijks gebruik als een transistorversterker. Mits wordt gekozen voor een passende luidspreker...

Aug 2010

Top 5 Ontvangers & Versterkers

Zelfde Ontvangers & Versterkers

  • Zelfde
    Merk
  • Zelfde
    Specs