Soehnle 63161 BODY Balance Shape F 4

alaTest heeft 168 reviews verzameld en geanalyseerd voor Soehnle 63161 BODY Balance Shape F 4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prestaties, vormgeving, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Soehnle 63161 BODY Balance Shape F 4 een alaScore™ van 75/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 168 reviews)

Gebruikers reviews  

5 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (163)

Consumenten review (vergelijk.be)

Review geschreven door anonieme bezoeker op 6 februari 2012

 

De dysplay is moeilijk te lezen. De persoonsherkenning werkt ook niet. Als je twee personen hebt van het zelfde geslacht, zelfde groote van voeten en ongeveer gelijk gewicht wordt ze allebei persoon 1

Feb 2012

Consumenten review (vergelijk.be)

mooie weegschaal snel kapot”

 

Ik heb dit product een half jaar in bezit , en was dik tevreden. Nu werkt alleen het weeg gedeelte nog , vet water en spieren zijn er niet meer. Bij het voorprogrammeren gaan alle symbolen knipperen. En natuurlijk ben je altijd die kleine suffe...

Feb 2011

Consumenten review (vergelijk.be)

Bekijk zeker ook ander merken”

 

Bij schemer slecht afleesbaar, LCD is niet voorzien van verlichting wat erg handig zou zijn bij gebruik in je slaapkamer. Symbolen zijn klein en eveneens moelijk afleesbaar, de balk onderaan het display is onduidelijk en daardoor nuteloos. Verder zit...

Dec 2010

Consumenten review (vergelijk.be)

Zwaarder dan je bent.”

 

Weegschaal geeft 3 kg teveel aan vergeleken met een prof. weegschaal. Percentagelgegevens moeilijk afleesbaar en te snel voorbij.

Nov 2010

Consumenten review (vergelijk.be)

Review geschreven door frank1969 op 14 oktober 2010

 

Product is binnen enkel jaren kapot gegaan. Dit is mij twee soehne. balen! schakelijk tussen personen is ook lastig. ontwerp wel super mooi.

Okt 2010

Vergelijk de prijzen voor Soehnle 63161 BODY Balance Shape F 4

Geen prijzen voor dit product