Huawei Watch GT 4

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Watch GT 4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de beeld kwaliteit zeer maar hebben twijfels over de apps. De prestaties is ook indrukwekkend.

vormgeving, batterij, software, prestaties, beeldkwaliteit

draagbaarheid, apps

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Huawei Watch GT 4 een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Huawei Watch GT 4 review: plussen en minnen op een rij

 

In onze Huawei Watch GT 4 review lees je alles over de 2023-smartwatch van het bedrijf en belichten we alle plus- en minpunten.

Ten opzichte van de Huawei Watch GT 3 blijft onze conclusie nagenoeg ongewijzigd. Ook deze nieuwe smartwatch is fraai afgewerkt en verkrijgbaar in allerlei varianten. Voor ieder wat wils dus. Het scherm ziet er fraai uit en de batterijduur is prima in...

Okt 2023