LG OLED C3 (2023) Series

alaTest heeft 34 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG OLED C3 (2023) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afstandsbediening. De vormgeving is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, Kleur, vormgeving

prijs, geluidskwaliteit, afwerking, afst. bediening

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de LG OLED C3 (2023) Series een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 34 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (32)

Expert review door (tweakers.net)

LG OLED evo C3 Review

 

Uitstekende sdr- en hdr-weergave ; Uitstekende gamefuncties ; Zeer goede beeldverwerking

Slechts kleine verbeteringen ten opzichte van voorganger

De nieuwe LG OLED evo C3 is duidelijk een evolutie van de populaire C2 van vorig jaar. De C3 biedt kleine verbeteringen, maar geen revolutionaire verschillen. De beeldkwaliteit van de tv is zeer goed, maar de helderheid blijft achter bij LG's eigen G3...

Jun 2023