LG OLED G2 (2022) Series

alaTest heeft 23 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG OLED G2 (2022) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, vormgeving, Kleur, geluidskwaliteit

prijs, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de LG OLED G2 (2022) Series een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 23 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (21)

Expert review door : Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Review: LG OLED65G26LA (G2-serie) oled-tv

 

In deze review testen we de LG OLED65G26LA (G2-serie) oled-tv, voorzien van een zeer slank design, webOS en natuurlijk Dolby Vision en Atmos.

Prachtig ontwerp, met bijgeleverde wandbeugel ; Zeer goede beeldverwerking ; Intens contrast en goed zwartdetail ; Indrukwekkende HDR-beelden ; HDMI2.1 en ruime selectie gamerfeatures ; Prima geluid, inclusief Dolby Atmos ; WebOS 22 is erg vlot en...

Geen stand in de doos voor opstelling op tv-meubels ; Homescherm is onvoldoende aanpasbaar ; Prijs

Mei 2022