22 034 580
Reviews
231 318
Products
with alaScore
232
Product
categories
105
Coffee cups consumed
today at the office

Wat we doen

alaTest is een unieke service die consumenten helpt bij het maken van de juiste beslissing bij het kiezen van een product. Dit doen we door hen objectief te informeren over de kwaliteit van de producten. We opereren volledig onafhankelijk van fabrikanten, retailers en review bronnen en komen hierdoor tot een zo objectief mogelijk kwaliteitsoordeel.

  • We bieden de consument waardevolle productinformatie, gratis en afkomstig van meer dan 600 professionele, betrouwbare bronnen.
  • We helpen bij het begrijpelijk maken van het ontelbare aantal producttesten en reviews die on- en offline beschikbaar zijn door middel van een objectief en gestandaardiseerd kwaliteitsoordeel, de alaScore™.
  • We vereenvoudigen uw koopbeslissing door het verzamelen van professionele reviews, een kwaliteitsoordeel, productgegevens en de laagste prijzen op lokale markten.

Free

Het is gratis!

alaTest is gratis in gebruik.

Eerlijk

alaTest is volledig onafhankelijk en heeft geen belang in de producten die worden gereviewed. Ons advies is dus volledig onafhankelijk.

Eenvoudig

Wij doen het werk, het verzamelen van de reviews, het selecteren van de belangrijkste informatie en het vereenvoudigen van het vergelijken van de producten.Waarom we het doen

Het huidige aanbod van producten is overweldigend. Vragen als welk product, welk merk, welke versie en voor welke prijs zijn niet langer eenvoudig te beantwoorden.

We testen geen producten zelf maar hebben een van ’s werelds snelst groeiende databases met professionele reviews ontwikkeld. Deze database wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe reviews en testen. De informatie wordt gematched met productspecificaties en prijzen die door ons netwerk van partners worden aangeleverd. Wij doen dit alles met het doel consumenten op een zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijke wijze te informeren.


Wat is de alaScore™?

Learn more about alaScoreAangezien er enorme aantallen tests en reviews verschijnen, online en offline en over de hele wereld, worden producten op veel verschillende manieren beoordeeld. Testcriteria en waarderingsschalen varieren per uitgave en dit kan een hoop verwarring opleveren voor de consument.
alaTest brengt hier duidelijkheid in aan door het berekenen van een objectief samengestelde productkwaliteitsbeoordeling, de zogenaamde alaScore™.
De alaScore™ is een relatieve waardering die aangeeft hoe een product in vergelijking met alle anderen uit dezelfde categorie (bv. `digitale camera's´) door experts en gebruikers beoordeeld wordt. Om meer te weten te komen over de alaScore™, zie onder alaScore.


Wie we zijn

alaTest is een webservice ontwikkeld door International Consumer Services Sweden AB met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.
ICSS AB is een onafhankelijk bedrijf in handen van de twee oprichters Arie Struik en Peter Björk en enkele prive investeerders. We hebben internationaal team van medewerkers uit Europa, de USA en China.

We zijn in de beginfase van het ontwikkelen van onze service en verontschuldigen ons bij voorbaat voor mogelijke fouten op de site. We zijn continu bezig met het verbeteren van de service en hopen dat onze site u desalniettemin tot hulp is.Business Solutions

Onze klanten zien effecten als een hogere sales conversie en klant tevredenheid door onze flexibele, schaalbare en eenvoudig te implementeren review oplossingen. alaTest review oplossingen geven retailers, brands en consumenten inzichten in product kwaliteit op basis van de globale opinies van gebruikers en experts. Klik hier voor meer informatie over de alaTest B2B oplossingen.