Parrot Flypad

alaTest heeft 50 reviews verzameld en geanalyseerd voor Parrot Flypad. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de controls zeer.

gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, afwerking, prijs, controls

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Parrot Flypad een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 50 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (49)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

AVM FRITZ!Box Fon WLAN 7360 router getest

 

AVM introduceert met de FRITZ!Box Fon WLAN 7360 een VDSL/ADSL2+-router die goedkoper is dan de 7390, maar veel van dezelfde mogelijkheden biedt. Een test

De AVM Fritz! FRITZ!Box Fon WLAN 7360 is een redelijk snelle, geavanceerde router met een heleboel extra’s. Tegenover de iets duurdere 7390 moet je ISDN missen en nog enkele geavanceerde mogelijkheden, zoals twee extra Gigabit-poorten en dualband WiFi....

Jul 2012

Vergelijk de prijzen voor Parrot Flypad

Geen prijzen voor dit product