Philips HC9450

We hebben 1 expert reviews en 469 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 93/100 en gebruikers met 86/100. De gemiddelde review datum is 2016-10-08. We hebben deze reviews vergeleken met 135800 reviews van andere Hair Removal. De alaScore™ voor dit product is 93/100 = Uitstekend. Laatste update: 2020-10-30.

Review analyse

(Gebaseerd op 470 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 292 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (178)

Expert review door : Frank Schram (besteproduct.nl)

Philips HC9450: Al 'swipend' naar een fantastisch scheerresultaat!

 

De Philips HC9450 ziet er niet alleen mooi uit, het apparaat is prettig in gebruik, ligt lekker in de hand en zorgt daarmee voor goede scheerresultaten. Je hebt de keuze uit liefst 400 verschillende lengte-instellingen. Je kiest de gewenste instelling...

Makkelijk in gebruik Logische bediening Zeer mooie vormgeving 400 haarlengtes instelbaar

De 'swipe' bediening is wellicht niet voor iedereen de natuurlijke keuze.

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Koop een andere van philips”

 

Mijn eerste miskoop met philips. Ik scheer mij zelf altijd kort, maar met dit apparaat gaat dat een dtuk lastiger als de vorige. Je voelt namelijk niet goed wat je doet doordat de scheermesjes heel kort zijn en de kop wat lomp.

Mooi design ; Te gebruiken wanneer hij laad

Korte nespunten waardoor jezelf kaal scheren niet lekker gaat ; Scheerkop gaat er lastig af tbv schoonmaak

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect”

 

Prijs kwaliteit perfect

Prijs ; Haarlengte instellen ; Draadloos

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top aankoop”

 

Het voldoet aan de beschrijving/verwachting

Scheert goed ; Ligt lekker in de hand ; Handig display

Zit Geen etui of koffertje bij

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfecte aanrader”

 

Na het nodige wikken en wegen tussen verschillende tondeuses ben ik uiteindelijk bij deze uitgekomen. Ik moet zeggen dat ik ook erg blij ben met deze keuze! Hij scheert heel strak en heeft genoeg standen/opzetstukken. En hij heeft blauw licht.

blauw licht ; Lange accuduur

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“"Als een mes door de boter" - ook voor dik en stug haar”

 

Mijn Panasonic loopt altijd vast op mijn dikke en stugge haar, als ik niet "op tijd" scheer. Het kost me dan al gauw meer dan een half uur om alles netjes eraf te krijgen op 0.5 mm. Afgegaan op goede recensies en deze besteld. Gelijk na ontvangst aan...

"Als een mes door de boter" ; Snel opgeladen ; Zowel draadloos als tijdens opladen te gebruiken

Kan niet onder de kraan

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker t geld waard”

 

Voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Vooral de kammen die niet zomaar kunnen verschuiven.

Geen losschietend opzet stuk ; Licht, draadloos en prettig in de hand liggend ; Mooi design ; Makkelijk instelbaar

Helaas zonder etui

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topper!”

 

Goede kwaliteit en groot gebruiksgemak.

Resultaat ; Goede variëteit opzetkammen en scheerlengtes ; Kwaliteit

Geen opbergzakje meegeleverd

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Voldoet aan mijn verwachtingen.”

 

Gebruik hem voor haar en baard, gemakkelijk te hanteren. Vele mogelijkheden.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zou het zeker terug kopen”

 

Goed toestel. Zou het zeker terug kopen

Perfect toestel

Duurder dan andere toestellen. Maar het toestel is ook beter dan andere goedkopere toestellen

Feb 2018

Vergelijk de prijzen voor Philips HC9450

Geen prijzen voor dit product