Motorola Moto G7 Power

alaTest heeft 32 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto G7 Power. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de afmetingen zeer maar hebben twijfels over het scherm. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, batterij, prestaties, vormgeving, afmetingen

scherm, camera, draagbaarheid, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto G7 Power een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 32 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Expert review door : Jarno Stinissen (gsminfo.nl)

Motorola Moto G7 Power review

 

De nieuwe G7-serie van Motorola bestaat uit maar liefst vier smartphones. De Power-versie is de nieuwste van het kwartet en onderscheidt zich aan de hand van zijn accucapaciteit. Hoe lang de Motorola Moto G7 Power jou bijstaat op een volle cyclus en...

Aan het eind van de rit kunnen we niet anders dan stellen dat de Moto G7 Power precies doet wat we verwachtten; een fenomenale accuduur bieden waar vrijwel geen enkele smartphone tegenop is gewassen. Heel verwonderlijk is dat niet, want de...

Mar 2019

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Betaalbare smartphone met lange accuduur

 

Motorola vernieuwt zijn serie van betaalbare Android-smartphones met vier verschillende modellen. Van deze serie testen we de g7 power, met lange batterijduur.

Long battery life;Solid value;Build quality

Deep notch cannot be disabled

Mar 2019