Q-pad Gaming Keyboard MK-80

alaTest heeft 147 reviews verzameld en geanalyseerd voor Q-pad Gaming Keyboard MK-80. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afwerking, betrouwbaarheid, afmetingen

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Q-pad Gaming Keyboard MK-80 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 147 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (58)

Consumenten review (tweakers.net)

Qpad MK-80 review door Fitzer

 

Goede Led verlichting ; Verschillende Cherry uitvoeringen (Blue, Brown, Red, Black) ; Letters slijten niet ; Extra uitgangen voor microfoon, koptelefoon en 2x USB.

De verlichting voor Num, Caps en Scroll lock is niet te dimmen

Een simpel, goed betaalbare mechanische toetsenbord zonder extra poespas die je wellicht niet vaak zal gebruiken. Door middel van de zogenaamde 'Fn' knop kan je wel mediatoetsen gebruiken.

Okt 2015