Sharkoon The Skiller PRO

alaTest heeft 308 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sharkoon The Skiller PRO. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, afwerking, vormgeving

betrouwbaarheid

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 82/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 66/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 308 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 27 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (27)

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

De Sharkoon Skiller Pro is een best wel goed membraan toetsenboard, jammer dat hij membraan is en niet mechanisch. Deze keyboard heeft 6 macrokeys maar technisch gezien 18 door de multimedia knoppen.

6 Macrokeys ; Mooi design ; Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Niet mechanisch

Aug 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

Beste <30euro toetsenbord die ik me kon wensen. Toetsaanslagen voelen strak en de caps zijn voorzien van een aangenaam antislip oppervlak. Rechtershifttoets is wat klein naar mijn voorkeur maar de grote entertoets is voor mij een plus.

verlicht ; strakke aanslagen ; caps voelen goed aan

kleine rechter shift toets ; lelijk font

Jun 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

Gewoon decent toetsenbord. Er zitten een hoop knopjes op die ik niet gebruik maar dat is niet erg en dat zou ook aan mij kunnen liggen. Sommigen vinden de letters slecht leesbaar maar ik heb er geen probleem mee.

Prijs/Qualiteit ; handige knopjes ; Je kan zien of caps. aan staat ; prima aanslag

Esc. zit een beetje op een gekke plek omdat er nog een L1 knopje bij zit. ; windows home-knopje doet het niet (bij mij)

Apr 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

Voor een kleine prijs een goed toetsenbord

6 Extra knoppen ; 3 profielen ; goedkoop

Buggy software

Jul 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

Mooie kleur vind ik zelf. Uitstekend toetsenbord. Kijk vooral naar de andere positieve reviews. Ik heb een paar dingen aan te merken.

Mooi

Software werkt exclusief op Windows en 3rd party drivers voor andere OS zijn niet mogelijk door een speciale Windows-exclusieve IC ; Backslash (\) zit op de verkeerde plek, maar dat went

Apr 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

Fijn toetsenbordje voor een mooie prijs, goede kwaliteit en leuke extras. Een echte budget aanrader.

Fijne Switches ; Ledjes ; Macros ; Kabel is braded

Software is buggy

Feb 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

De Sharkoon Skiller Pro is een uitstekend toetsenbord. Fijne verlichting die niet te scherp is. Als game toetsenbord is de reactie snelheid geweldig en ik werk met een USB 1.0 slot (stel je voor met een USB 3.0 type-C).

12 extra knoppen ; typt fijn en de toetsen zijn gemakkelijk in te drukken ; aanpasbare verlichting ; niet te klein en ook niet te groot ; niet machanies (naar mijn oordeel) ; prijs kwaliteit

nog geen gevonden

Feb 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

super fijn, en lekker typend toetsenbord voor een redelijke prijs.

verlichting ; programmeerbare knoppen ; knoppen verdelen over 3 modes

heel lelijk lettertype ; de \ | knop zit op een verkeerd plek ; geen bediening voor Windows Helderheid

Jan 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

Lekker toetsenbord voor niet veel geld, ik raad hem zeker aan.

Blauwe lichtjes ; software

Geen andere kleur mogelijk.

Jan 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Sharkoon Skiller Pro

 

Gebruik 'm nu een week. Erg fijn toetsenbord. Goede bouwkwaliteit. Mooie kleurverlichting met genoeg verschillende kleuren. De bijgeleverde software laat je de kleuren in allerlei volgordes en manieren programmeren. De programmeerbare 6 extra knoppen...

meerdere kleuren backlights ; stevig ; multimedia knoppen ; 6 extra, programmeerbare toetsen ; Programmeerbare kleuren ; prijs

toeten zijn wat klein ; wat wennen die 6 extra toetsen aan de zijkant.

Dec 2015