iPazzport Black 2.4G Wireless Keyboard with Multi-touch Touchpad for Laptop/HTPC/TV BOX/Smart Phone/PC/IOS/Android/Windows

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor iPazzport Black 2.4G Wireless Keyboard with Multi-touch Touchpad for Laptop/HTPC/TV BOX/Smart Phone/PC/IOS/Android/Windows. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afmetingen zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De prijs is ook indrukwekkend.

prijs, afmetingen

gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de iPazzport Black 2.4G Wireless Keyboard with Multi-touch Touchpad for Laptop/HTPC/TV BOX/Smart Phone/PC/IOS/Android/Windows een alaScore™ van 82/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Gebruikers reviews  

0 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 0 - 0 van 0 Toon Reviews: in Nederland